Astrologii avertizează: 2013, anul dezastrelor naturale

Astronomii sunt convinși că în 2013, o avalanșă de explozii solare ar putea afecta serios viața de pe Terra. Specialiștii cred că aceste explozii solare vor afecta transportul aerian, telecomunicațiile și nu în ultimul rând, evoluția vremii pe Terra.

Louis Lanzerotti, astronom: "Soarele este o stea fascinantă, care trece prin cicluri de 13 ani. Între 11 si 13 ani, nu este chiar o durată exactă. Și în această perioadă, se înregistrează mult mai multe pete solare."

Adică urmele clare ale furtunilor solare, care răvășesc suprafața astrului și aruncă plasmă fierbinte, uneori și la sute de kilometri depărtare. Unda de șoc călătoreste însă mult mai departe în spațiu, afectând câmpul magnetic al întregului sistem Solar, inclusiv pe cel al Pământului.

Daniel Baker, astronom: "Impactul major se va produce asupra rețelelor de electricitate. Tocmai de aceea o furtună solară, ar putea provoca pagube uriașe. Am putea avea pene de curent care să dureze săptămâni întregi, ba chiar luni sau ani buni."

Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2013 este anul Şarpelui, un an care începe in ziua de 10 februarie 2013 şi se încheie in ziua de 30 ianuarie 2014.

"Anul 2013 este anul Şarpelui, iar ăsta este un lucru rău. Anii Şarpelui au fost ani de dezastre, cutremure şi furtuni. În 1977 când a fost marele cutremur era tot anul Şarpelui. Ca vedere generală, anul următor este un an al dezastrelor naturale, deci nu din cauza omului. În 2013 va fi şi o explozie solară, despre care se spune că va opri energia electrică pe toata planeta. Atunci va avea loc un dezastru care seamănă cu sfârşitul lumii. Nu se ştie exact data când va avea loc acest fenomen, dar din datele existente, acest lucru se va întâmpla în vara anului 2013", a declarat astrologul Radu Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel