Astrologia – cheia salvării relației tale

 Orice relație are și momentele ei mai puțin bune, însă, cu puțină concentare, reușești să le depășești.

Astrologia

Iată cum te ajută astrologia din acest punct de vedere.

Berbec

Nu încerca să-l compari cu altcineva și nu-l lăsa să interpreteze greșit nici o situație. Fii mereu clară și sinceră, chiar și atunci când ai de dat o veste mai puțin plăcută. Odată ce ești sinceră, nu ai cum să-l pierzi.

Taur

Dă cărțile pe față, chiar și pe cele vechi. Dacă vrei ca relația ta cu bărbatul taur să fie una reușită, să nu ascunzi nici o fostă relație sau aventură secretă față de acesta. Dacă va exista șansa să afle de una dintre ele, însă nu de la tine, șansele să-ți spună adio sunt destul de mari.

Gemeni

Spune mereu ceea ce ai pe suflet. Nu lăsa niciodată să meargă pe ghicite, deoarece va obosi la un moment dat. Uneori va trebui să faci mici schimbări comportamentale, însă fără să te simți presată într-un fel sau altul, ci din proprie voință.

[citeste si]

Rac

Nu-i răni niciodată sentimentele și nu-l ingora, dacă o faci, șansele să te ierte sunt aproape zero. Arată-i mereu că ești acolo pentru el și nu-l lăsa să se simtă dat la o parte sau ignorat.

Leu

Dacă vrei ca relația ta cu partenerul leu să nu ajungă într-un moment de impas, va trebui să ai mereu grijă de aspectul tău fizic. Dacă va avea impresia că nu te mai îngrijești la fel ca la începutul relației, interesul lui față de tine va scădea considerabil.

Fecioară

Nu te lăsa condusă de negativitate și o stare psihică demoralizată. Trebuie să-i arați mereu că ești puternică și că poți să faci față provocărilor care îți ies în cale. Nu vrea să aibă alături o femeie care se plânge din orice motiv.

Balanță

Armonia și o relație echilibrată, asta caută nativul acestei zodii. Încearcă mereu să ții cont de aceste două elemente în relația pe care o ai cu acesta și nu va trebui să te îngrijorezi niciodată în privința sentimentelor pe care ți le poartă.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel