“Asta-i Romania!”: țara în care boala vine la pachet cu disperarea și umilința

Spital
Spital

Material incendiar despre un spital din Capitală nu are de nici unele, pacienții văzându-se nevoiți să-și aducă de acasă până și dezinfectantul pentru operație.

Mihai Ghiță și echipa emisiunii “Asta-i România” dezvăluie adevărul despre sistemul sanitar românesc și starea deficitară și dramatică în care se află, într-un material cutremurător realizat într-unul din cele mai mari spitale din Capitală. Acolo, bolnavii aduc de acasă până și dezinfectantul vital pentru operație.

În timp ce bolnavul zace pe patul spitalului, rudele fac cărare până la farmaciile așezate strategic în buza unității medicale. Scena se repetă în fața oricărui spital. Plătitorii de asigurări de sănătate pleacă în căutarea tratamentului salvator, după ce li s-a spus sec: “Nu avem, nu există”!

“Concluzia e una tristă! În timp ce aleșii noștri se tratează pe zeci de mii de euro prin marile spitale ale lumii, muritorii de rând sunt victimele unui sistem bolnav și el.

De ce? Aceasta e întrebarea. Atâta vreme cât cotizăm și băgăm în buzunarul statului bani grei? Ce spun reprezentanții spitalului despre aceste situații veți afla urmărind ”, spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

Emisiunea “Asta-i România” se va difuza pe Kanal D sâmbătă, de la ora 23:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel