Asia Express. Lora și Ionuț Ghenu și-au testat iubirea într-un mod neașteptat

Lora și Ionut Ghenu au declarat încă de la început că Asia Express este un proiect pe care l-au acceptat imediat, tocmai pentru că își doreau să ia rucsacul în spate și să plece prin lume în căutare de aventură și lucruri noi.

Show-ul ce urmează a fi difuzat în această primăvară la Antena 1 s-a dovedit a fi mult mai dur decât se așteptau, o adevărată încercare pentru relația lor. Aflați într-o competiție contracronometru, fiind nevoiți să trăiască în condiții foarte grele, cu numai un Euro pe zi, tensiunile nu au întârziat să apară. Dincolo de un reality show, Asia Express este o probă psihologică care poate fi trecută doar de cei care au o legătură foarte bine sudată. Este, de asemenea, o experiență care schimbă percepții și oferă o viziune nouă asupra vieții. Veniți hotarâți să câștige și cu un chef nebun de aventură, Lora și iubitul ei s-au folosit la maximum de momentele de tandrețe pentru a depăși situațiile dificile, situațiile conflictuale care sunt atât de dese într-o experiență de genul acesta.

Asia Express este călătoria și experienţa vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

Formatul emisiunii a fost prima oarã realizat în anul 2004. De atunci şi pânã în prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite.

[citeste si]

În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel