Asia Express. Cătălin Moroșanu: Nu găseam un loc unde să dormim. Eram disperați

Asia Express va avea premiera luni, 12 februarie, la Antena 1. Cătălin Moroșanu a avut ocazia să participe în acest concurs alături de fratele său, cu care are o relație extrem de specială.

Claudiu, fratele mai mic al luptătorului, a fost coechipierul perfect într-o cursă a rezistenței fizice și psihice. Cei doi mărturisesc că atât reușitele, cât și greutățile acestui show nu au făcut decât să îi apropie și mai mult. Competiția le-a arătat că până și în cele mai dificile momente se pot baza necondiționat unul pe celălalt.

Cătălin Moroșanu declară că experiența a fost deosebit de frumoasă, deși l-a provocat constant să își depășească limitele în condiții de stres. ,,Pentru mine, acest show a fost o adevărată aventură! Nu am văzut Asia din perspectiva unui turist, ci a unui localnic care trăiește și muncește acolo! Dar am trăit și momente grele... ajunși în Laos, nu găseam un loc unde să dormim și eram disperați... extrem de obosiți", a declarat luptătorul.

Șapte echipe

Asia Express este cel mai dur reality show, ce duce aventura la un alt nivel. Șapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

[citeste si]

Premiera Asia Express va avea loc pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel