Ashton Kutcher primește mai puțini bani decat Charlie Sheen în Two and a Half Men. A semant un contract doar pentru un an

Ashton-Kutcher
Ashton-Kutcher

Ashton Kutcher a semnat un contract valabil doar un an pentru apariția sa în serialul Doi bărbați și jumătate”, în care îl înlocuiește pe Charlie Sheen.

Kutcher, în vârstă de 33 de ani, va avea un salariu de aproape 750.000 de dolari pe episod, în timp ce Sheen primea 1,8 milioane de dolari. Totuși, nu acesta este motivul pentru care semnarea contractului s-a făcut doar pentru un an. Conform unor zvonuri, show-ul a fost prelungit cu doar un sezon, însă televiziunea CBS și compania Worner Bros. vor să mai mai scoată încă trei sezoane.

Christopher Ashton Kutcher este un actor american, comediant, producător, fost model, care a intrat în atenția publicului odată cu sitcomul That '70s Show, unde interpreta rolul Michael Kelso. A produs reality show-urile și producțiile de televiziune Beauty and the Geek și Room 401. Au urmat lungmetrajele Dude, Where's My Car?, Just Married, The Butterfly Effect, The Guardian și What Happens in Vegas, care i-au adus celebritatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel