Artiștii români despre care se spune că vor să controleze lumea. Ce legătură au ei cu Iluminati

Illuminati
Illuminati

În zilele noastre se vorbește foarte mult despre Iluminati. Cum că această organizație vrea să subjuge lumea trimițând mesaje subliminale pe care conștientul nostru nu le percepe, dar creierul le înregistrează.

Ca orice organizație Iluminati trebuie condusă de niște oameni puternici și influenți, așa că teoriile conspirației pun în fruntea ei cei mai puternici oameni de pe pământ de la bancheri până la președinți de stat. Tot teoriile conspirației vorbesc despre soldații conducătorilor, vedetele. De ce vedetele? pentru că ele au cel ai mare succes la public.

Valul acesta de teorii ale conspirației nu puteau ocoli România. Normal, Iluminati își întinde tentaculele peste tot în lume, deci și în țara noastră. Vedetele, doritoare de atenție, fac fel de fel de gesturi în public, iar unele dintre ele ajung să fie interpretate de adepții acestor teorii ca fiind semne clare de apartenență la organizația ocultă. Ei nu se gândesc totuși că dacă într-adevăr vedetele ar face parte din Iluminati nu s-ar lăuda cu asta în fața camerelor. Plus că niște gesturi ca ale vedetelor, făcute în văzul lumii, pot fi numite oricum, numai subliminale nu.

În România s-au făcut multe legături între Iluminati și vedete, unele dintre ele de-a dreptul ridicole.

De exemplu posterul melodiei ”Dean man walking” a lui Smiley ar fi plin de simboluri. Fulgerele din mâna acestuia reprezintă puterea, ochelarii galbeni prin care nu se văd ochii reprezintă simbolul supunerii oarbe. Pirmidele și triunghiul reprezintă și ele semne ale supunerii oarbe.

Inna nu avea nici ea cum să scape de teoriile conspiraționiste.  Artista are două apariţii pe site-ul vigilantcitizen.com, la categoria "Fotografii simbolice". Artista apare în poze ba sub forma unui robot, ascunzându-şi un ochi, ba făcând semnul "ok" în dreptul ochiului. Aceste semne reprezintă presupuse simboluri "Illuminatti"

Cei doi membri ai trupei Morandi, Marius Moga și Randi, au fost şi ei "prinşi" acoperindu-şi un ochi, simbol al "Ochiului Atotvăzător" al "Illuminatti".

Antonia a fost luată la ochi (ironic, nu?) de teoriticienii conspiraționiști, după ce fotografia coperţii single-ului său, "Marionette", i-a cu gândul la marionetele care se presupune că sunt controlate mental. Mai nou, aceasta și-a tatuat pe mână un ochi. Perfect, pentru ca adepții teoriilor conspiraționiste să spună că acela e ”Ochiul Atotvăzător”.

Concluzia este că legătura dintre vedetele noastre și Iluminati este pur teoretică. Mai aproape de realitate este marketingul și dorința de a vinde albumele. E normal ca vedetele să facă tot felul de gesturi pentru a atrage simpatia publicului pentru că ele realizează un produs pe care vor să-l vândă. Nu-l pot vinde dacă nu-l fac cunoscut, și nu-l pot face cunoscut dacă nu atrag atenția asupra lor. Nu ar fi de mirare dacă vedete ar ști impactul gesturilor care pot fi interpretate ca simboluri ale Iluminati. Astfel ele sunt făcute tocmi cu scopul de a atrage atenția, și nu de a se da de gol că vor să controleze lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel