Artefacte descoperite în Mexic, nouă teorie despre extratereștri

OZN-urile și viața extraterestră sunt subiecte care au luat amploare, mai ales în 2017.Nici 2018 nu este ferit de teorii ale conspirației în ceea ce-i privește.

Spre deosebire de afirmațiile anterioare, care sugerează că extratereștrii trăiesc pe planete îndepărtate, noua teorie sugerează că aceștia au vizitat în trecut Pământul.

Asta pentru că s-au descoperit artefacte înfricoșătoare și sculpturi ciudate lângă o peșteră misterioasă din Mexic. Potrivit rapoartelor, artefactele sunt vechi de 5.000 de ani. 

Unele sculpturi au ochi anormal de mari și un cap proeminent, trăsături care nu se regăsesc în nicio altă specie care a trăit vreodată pe Pământ.

Teoriștii conspirației consideră că aceste artefacte aparțin extratereștrilor care au vizitat planeta noastră în urmă cu mii de ani. Fie extratereștrii au avut artefactele cu ei, fie sculpturile au fost realizate în timpul șederii lor pe planetă.

În plus, mai există o variantă, aceea că oamenii au realizat obiectele, ca dovadă că au văzut și au conviețuit cu ei, potrivit playtech.

Film viral

Canalul de YouTube UFOmania a realizat un film care arată diverse sculpturi și artefacte descoperite în Mexic.


 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel