ArtSmart, licitații de Crăciun

Bijuterii.jpeg
Bijuterii.jpeg

În luna decembrie ARTMRK vă surprinde cu sute de bijuterii unice, ceasuri de lux la preţuri accesibile, vinuri vechi şi savuroase.

Licitația de Crăciun #269/2017 va avea loc marți, 12 Decembrie 2017, Ora 19:00. 

Expoziția va avea loc la Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță joi, 7 decembrie - marți, 12 decembrie (10.00 - 20.00) și la  Athénée Palace Hilton, București luni, 4 decembrie - duminică, 10 decembrie (10.00 - 20.00).

Tot acum o colecţie de regalitate românească, dar şi o selecţie de plastică românească cu tematică tradiţionalistă din fosta colecţie Paul Lambrino. Iar Licitaţia de Iarnă aduce lista completă a numelor de referinţă din arta românească.

Daruri cu poveste şi emoția sărbătorilor de altădată, Licitaţia de Crăciun vă invită la un rendez-vous cu bunul gust şi eleganţa, propunându-vă o alternativă deosebită la multitudinea cadourilor cu semnificație, accesibile, pe care le căutăm neîncetat în fiecare an. Veţi putea alege pentru cei dragi rafinate vinuri franţuzeşti şi italieneşti, bijuterii cu istorie lucrate manual în cele mai apreciate ateliere europene, ceasuri de colecţie, din metale și pietre prețioase, aparţinând mărcilor în vogă, precum şi accesorii pentru şemineu sau obiecte de artă decorativă.

Mai multe detalii cu privire la Licitațiile de Crăciun organizate de ARTMARK găsiți pe artmark.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel