Aripi, nou festival internațional de film în Capitală. Ceaușescu în prim-plan

„Arta unește lumea”. Aceasta este deviza Festivalului Internațional de Film Aripi, care va avea loc în Capitală în această lună. 

Centrul Rus pentru Știință și Cultură din România organizează în perioada 21-26 martie prima ediție a Festivalului Internațional de Film Aripi.

Festivalul va avea loc la Cinemateca Eforie (Sala Jean Georgescu), iar principalii participanți sunt ambasadele țărilor CSI, acreditate în România: Azerbaidjan, Armenia, Bielorusia, Kazahstan și Rusia. Invitatul de onoare al festivalului este România.

Fiecare țară a pregătit câteva filme artistice, documentare și de animație, având subtitrare în română sau engleză. Au fost alese în mod special filme de genuri diferite - comedii, thrillere, aventură sau animații pentru copii. România prezintă două documentare care vorbesc despre minoritățile naționale și un documentar artistic bazat pe întâmplări reale, întâlnirea dintre Ceaușescu și Tito.

Festivalul se va deschide cu filmul României „Pădurea” și se va încheia cu co-producția ruso-armeană „Cutremurul”, realizată în anul 2016 și prezentând cutremurul din 1988 din Armenia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel