Are un preț incredibil: șampania celor mai bogați oameni din lume

cea_mai_scumpa_sampanie
cea_mai_scumpa_sampanie
"Taste of Diamonds" este considerată cea mai scumpă şampanie din lume. Un producător din Marea Britanie a lansat pe piaţă această băutură exclusivistă, pe care majoritatea oamenilor nu ar putea-o cumpăra nici după o muncă de-o viață. Autor: Laura Galescu [caption id="attachment_324852" align="alignleft" width="310"] Foto: Hepta[/caption]

"Taste of Diamonds", în traducere "Gustul Diamantelor", este considerată cea mai scumpă şampanie din lume, fiind vândută la preţul de 1.4 milioane de euro.

Fiecare sticlă este creată special pentru clientul care o cumpără. Alexander Amosu, bărbatul care a lansat pe piaţă băutura exclusivistă, spune că s-a inspirat pentru designul etichetei din costumul lui Superman, folosind forma semnul de pe pieptul supereroului.

"Toate sticlele noastre au deja un aspect distinctiv, prin designul lor natural. Ceea ce facem noi este să aducem următorul nivel al luxului suprem", a declarat creatorul şampaniei.

Sticla  de șampanie este împodobită cu aur alb de 18 carate, cântărind 48 de grame, la care se adaugă diamante Swarovski de 19 carate. De asemenea, o a doua etichetă se montează pe sticlă în momentul în care este vândută, pe care stă scris numele clientului. Astfel, se adaugă încă 36 de grame de aur alb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel