ArCuB anunţă redeschiderea noii stagiuni

arcub
arcub

Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti - ArCuB anunţă redeschiderea noii stagiuni teatrale în noua sală din strada Batiştei, cu o capacitate de 370 de locuri. Pasionaţii de teatru sunt aşteptaţi cu un repertoriu incitant şi modern format din şapte piese de teatru.

Printre spectacolele lunii octombrie, cu care sunt aşteptaţi bucureştenii, se regăsesc "Marfă vie" după A.P. Cehov, în regia lui Dragoş Câmpan, care va fi prezentat sâmbătă, 22 octombrie, "Cele două orfeline", după Adolph D'Ennery, regia George Ivaşcu, luni, 24 octombrie, "Viţelul de aur", de Ilf şi Petrov, regia Eugen Gyemant, marţi, 25 octombrie, "Cină cu prieteni", de Donald Margulies, regia Claudiu Goga, sâmbătă, 29 octombrie, şi "Comedie pe întuneric", de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru, duminică, 30 octombrie, transmite Agerpres.

Toate spectacolele vor începe de la ora 19,00.

Biletele, cu preţuri de 35,00 lei (categoria I) şi 26,50 lei (categoria II), pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB, şi, începând cu 1 noiembrie, online pe www.arcub.ro. Casa de bilete este deschisă de luni până vineri, între orele 10,00-16,00 şi cu două ore înainte de fiecare reprezentaţie.

Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel