Aproape 30 de Dustere, la tabăra de off-road de la Ibănești

Aproximativ 30 de autoturisme de teren autohtone, Duster, și circa 100 de persoane participă, începând de vineri, timp de două zile, la tabăra de off-road Duster Hobby Racing Ibănești 2017, organizată de Clubul Sportiv Duster Hobby Racing.

Unul dintre organizatori, Claudiu Rusu, a declarat că, pe an ce trece, comunitatea de Duster-iști este din ce în ce mai unită, iar de această dată foarte mulți membri au răspuns invitației de a efectua ture de off-road pe traseele generoase din Munții Gurghiului.

"Club Sportiv Duster Hobby Racing organizează la Ibănești prima tabără națională de off-road dedicată autoturismelor de familie autohtone, cu capabilități off-road. Acest eveniment turistico-sportiv 'Tabăra de off-road Duster Hobby Racing Ibănești 2017' are ca obiectiv promovarea unui stil de viață activ, petrecerea timpului liber în natură, alături de familie, cultivarea comportamentului responsabil și civilizat în spiritul admirației și respectului față de mediul înconjurător, precum și descoperirea perfomanțelor, pe teren accidentat, a autoturismelor de teren autohtone", a afirmat Rusu.

Acesta a spus că marea atracție a evenimentului au fost atelierele de navigație în off-road-ul recreațional și de competiție, cursul de pilotaj defensiv, cursul de supraviețuire în caz de defectare în zone montane pustii sau în deșert.

[citeste si]

Organizatorii au arătat că această ediție a taberei a constat într-o plimbare în regim de caravană pe circa 150 kilometri pe un traseu off-road, cu opriri pentru vizitarea obiectivelor turistice din zona Munților Gurghiu și a stațiunii Sovata.

Coordonatorul de traseul în timpul deplasării de vineri între Ibănești și Sovata, Zita Zsold, a declarat că organizatorii au parcurs acest traseu de mai multe ori pentru a se asigura că nu sunt obstacole, scrie Agerpres.

În ultimele două zile ale taberei vor fi programate întreceri pe trasee forestiere, contracronometru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel