Apocalipsa zombie, anunțată la o televiziune locală americană

zombie
zombie

Un mesaj ciudat ce prevestea venirea "apocalipsei zombie" în Statele Unite, cu toate atributele avertizării de urgență, a fost difuzat peste imaginile transmise de o televiziune locală americană. "Morții au ieșit din morminte", a anunțat o voce gravă. Mesajul i-a speriat pe unii dintre ascultători, care s-au grăbit să telefoneze la poliție pentru a afla dacă se întâmplă cu adevărat.

O avertizare privind venirea în Statele Unite a „apocalipsei zombie” a fost transmisă cu o voce gravă peste imaginile difuzate de o televiziune locală din SUA. În mesajul difuzat cu toate atributele avertizării de urgenţă s-a relatat că în  districte din statul Montana au avut loc câteva cazuri de înviere de morţi din mormintele lor.

“Morții se ridică din morminte. Nu încercați să vă luptați sau să imobilizați aceste cadavre umblătoare, pentru că sunt extrem de periculoase!”, a fost mesajul difuzat de televiziune locală din statul Montana, KRTV.

Mesajul a fost retras din emisiune peste câteva minute, însă a apucat să bage în sperieți pe câțiva telespectatori mai credulu, care au telefonat la poliție pentru a li se confirma avertismentul.

Ulterior, s-a dovedit că hackerii au spart sistemul postului de televiziune american de avertizare de urgenţă a populaţiei. Inginerii companiei şi poliţia investighează incidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel