Apocalipsa din decembrie, prezisă și de oracolul chinezesc

apocalipsa
apocalipsa

Mayașii nu au fost singurii care au prezis Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012. A fost prezisă și de cea mai veche scriere chinezească, „Cartea Schimbărilor“, folosită în mod normal pe post de oracol

La începutul anilor ’70, cercetătorul american Terence McKenna a analizat numerologic structura cărţii  chinezești şi a conceput o hartă a timpului, care cuprinde cei 4.000 de ani de istorie înregistrată. Suprinzător este că istoria pare să ia sfârșit pe 21 decembrie 2012, dată care coincide cu Apocalipsa prevestită de mayași.

Unii cercetători susțin că pe 21 decembrie 2012 Terra se vor petrece două evenimente cosmice importante care, combinate, vor aduce sfârșitul oamenilor: Terra se va alinia cu centrul Căii Lactee, iar polii magnetici ai Soarelui se vor inversa.  Astfel,Terra va fi dată peste cap, la propriu. Axa de rotaţie actuală a Pământului se va înclina, iar polii vor ajunge la nivelul Ecuatorului. Cel mai pesimist scenariu susţine chiar că polii vor face schimb de locuri. Terra va începe să se învârtă în sens invers, iar consecințele vor fi dezastruoase.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel