Apocalipsa călugărului Friede: Sfârșitul omenirii, începutul lumii noi

razboi-apocalipsa
razboi-apocalipsa

Călugărul austriac Johann Friede, care a trăit între anii 1207 și 1257, a lăsat în urma sa profețiile despre moartea a milioane de oameni și începutul unei noi lumi. 

Johann Friede, care și-a dedicat întreaga viață spiritualității și religiei, și-a lăsat profețiile scrise pe un manuscris. El a spus că omenirea va dezvolta sentimente precum ura, lăcomia, apatia, cruzimea, care vor ajunge să devină normă.

Schimbări de climă și furtuni solare. Cutremurele vor distruge omenirea 

Călugărul a mai prezis că înainte de sfârșitul lumii, vor avea loc schimbări mari de climă și furtunile solare vor schimba modul în care omul trăiesc pe planetă. Conform profețiilor, și poli magnetici vor fi schimbați. Cutremurele vor fi cele care vor distruge lumea și vor ucide milioane de oameni, a mai prezis călugărul, scrie straniu.ro.

Războiul și cei 500 de sori

Johann Fride a vorbit și despre progresul tehnologic, despre depășirea limitelor naturale. El spunea că atunci când lumina artificială nu va mai putea să funcționeze, peste 500 de sori care vin dinspre constelatia Ursa Mare vor lumina Pamântul. Oamenii se vor panica, iar păsările își vor pierde puterea zborului. Detaliile sumbre au continuat. Călugărul a mai scris că după ce Soarele va reveni pe cer în timpul iernii și pământul va fi acoperit de zăpadă de sulf toxic.

Cei care au interpretat previziunile călugărului au considerat cei 500 de sori ca fiind bombele care vor exploda în diferite părți ale lumii și "zăpada" ar fi rezultatul unui război atomic.

Lumea nouă, a dragostei și dreptății

Călugărul a continuat și a prezis că ceața va coborî din ceruri și milioane de oameni vor muri, Apocalipsa va fi citită în toate bisericile, oamenii se vor teme pentru viața lor firavă și marea cometă va ajunge mai aroape de Pământ decât niciodată.

Interpreții consideră că aceste previziuni reprezintă tot războiul, ai cărui supraviețuitori vor ajunge, la sfârșit, să-și dea seama de greșeala lor și aproape de oameni va fi o stea, din constelația Orionului, care îi va îndrepta pe cei rămași către direcția cea bună, a dragostei și dreptării.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel