Apartamentul din New York al lui Frank Sinatra, scos la vânzare

FrankSinatra
FrankSinatra

Actualul proprietar al apartamentului din New York care a aparținut lui Frank Sinatra a pus la vânzare locuința pentru suma de 7,7 milioane de dolari. Agenția imobiliară care se ocupă de tranzacție a anunțat pe Twitter : "Puteţi să staţi zi şi noapte în apartamentul în care Frank Sinatra dădea petreceri".

Sinatra a locuit în apartamentul din Upper East Side, Manhattan, în anii '60 și l-a vândut în 1972. Cele patru camere, sala de baie, dar și terasa imensă care oferă o panoramă de vis a East River l-au făcut pe Andy Warhol să descrie totul într-un mod special : "o peşteră strălucitoare în cer".

Anunțul de vânzare făcut public susține că locuința "înfrânge toate convenţiile şi oferă tot ceea ce este mai bun în materie de locuinţe de lux". Pe vremuri, Sinatra organiza petreceri dintre cele mai fabuloase, având invitați ca Marilyn Monroe sau J. F. Kennedy.

Frank Sinatra s-a născut în 1915 și a reușit, datorită talentului și carismei sale, să lase o moștenire bogată. Acesta a jucat de-a lungul vieții în 58 de filme și a realizat peste 1.400 de înregistrări muzicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel