Apariţia misterioasă care i-a şocat pe preoţi, în timpul unei slujbe

O biserică din Sălaj a devenit loc de pelerinaj, după ce în timpul unei slujbe a avut loc o apariţie misterioasă, care i-a făcut până şi preoţi să se crucească.

În imaginea postată recent pe ganduridinierusalim.com apar mai mulţi preoţi în timpul unei slujbe, în timp ce Sfântul Potir, cu vin pentru împărtăşanie, lumina într-un mod bizar. Convinşi de faptul că a fost vorba despre un semn divin, credincioşii au explicat că "atât preoţii, cât şi cel care a făcut fotografia nu au văzut nimic deosebit; abia cand filmul a fost developat, a fost vizibilă Lumina Dumnezeiască din Sfântul Potir".

Chiar dacă unii sceptici au declarat că imaginea ar fi fost prelucrată pe computer sau că e o banală iluzie optică produsă din cauza unui fascicul de lumină, credincioşii spun, cu mâna pe inimă, că este vorba de o minune.

Conform preoţilor, "Sfântul Potir este un vas liturgic, de forma unui pahar sau a unei cupe cu picior, de mărimi diferite în care se pune vinul şi apa pregătite la Proscomidie şi sfinţite în timpul Sfintei Liturghii pentru împărtăşirea clericilor şi poporului credincios", ceea ce îl face special, iar lumina respectivă nu este altceva decât "Lumina Dumnezeiască".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel