EXCLUSIV  Anti-doping, suplimente, sala. Gabriela Szabo, semnal de alarmă

Atleta de talie mondială, Gabriela Szabo, a discutat în cadrul unui interviu DCNews despre riscurile pe care și le asumă persoanele care folosesc suplimente pentru creșterea masei musculare fără a consulta în prealabil un medic.

În sport, noile regulamente anti-doping sunt foarte dure.

”Acțiunile în sport sunt imense. Noile regulamente în ceea ce privește substanțele interzise sunt foarte bine definite. Cei care gresesc plătesc extrem de scump și nu numai sportivul plătește în acest moment ci și anturajul sportivului. Se pleacă de la anturaj până la sportiv. Dacă se dovedește că anturajul, adică cunoscutul, fratele, mama sau tata i-au cumpărat asemenea substanțe, sau altă persoană de pe stradă cu care sportivul a interacționat și i-a recomandat, vorbim de pușcărie.”, a spus acesta.

Referitor la persoanele care folosesc proteine pentru creșterea masei musculare, Gabriela Szabo avertizează că pe termen lung repercursiunile sunt foarte mari.

”Recomandarea mea este ca toți cei care iubesc mișcarea, sportul, mușchii, înainte de a face un asemenea gest să discute în prealabil și cu medicul, și să nu apeleze niciodată la asemenea substanțe. Pe termen scurt, da, vei avea un corp frumos, dar pe termen mediu și lung repercursiunile sunt foarte foarte mari. Ar fi foarte foarte indicat să nu apeleze la așa ceva și înainte de a începe să practice un anumit sport, ar fi iarăși foarte indicat să consulți medicul.”, a explicat Szabo.

Răspunsul integral îl puteți urmări în video următor:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel