Antena Stars, val de vedete la Cool Summer Nights

Începând cu data de 31 iulie, Mădălina Bălan şi Adi Cristescu invită telespectatorii la un cocktail picant de vedete, comentarii mondene şi provocări la marginea piscinei în cadrul emisiunii “Cool Summer Nights".

Emisiunea va fi transmisă live de luni până joi, de la ora 20.45, de la parcul de distractii Divertiland. În plină perioadă de vacanţă, cei doi prezentatori promit să ţină sub lupă vedetele din showbiz-ul românesc, ba chiar să-i urmărească în vacanţele lor.

Dacă pe Mădălina Balan telespectatorii au putut-o urmări până acum în calitate de reporter la Antena Stars, pentru Adi Cristescu, interpret, compozitor şi producător muzical, postura de prezentator al unui show de televiziune este una cu totul şi cu totul nouă. “Aş fi uşor inconştient să nu am mici emoţii, constructive în mod cert, pentru că ceea ce simt cel mai mult în aceste emoţii este entuziasmul. Abia aştept să ne apucăm de treabă!”, a declarat artistul, care a completat: “Pe Mădălina am văzut-o de câteva ori până acum, e o tipă foarte energică, pozitivă şi îmi place faptul că nu-i tace gura nicio clipă! O să ne înţelegem de minune!”, a mai spus acesta.

“Până acum am avut şansa să fur meserie de la colegii mei mai experimentaţi, precum Mihai Morar, sau să mă molipsesc de energie de la gaşca de nebuni de la “Star Matinal”. Acum am ocazia să arăt tot ce pot şi ce ştiu din poziţia de gazdă a propriei emisiuni, “Cool Summer Nights”. Promit să vă umplu serile de scântei!”, a declarat Mădălina Bălan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel