Antena 1 a achiziţionat formatul show-ului “The Wall”

Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai de succes game-show-uri aflate în momentul acesta pe piața internațională, The Wall.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter şi Andrew Glassman, împreună cu Television Alternative Studio, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil, un quiz-show în care este nevoie de mai mult decât un răspuns corect: e nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premii ce le vor schimba viața.

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall". Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

În Romania, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte. Antena 1 deschide înscrierile pentru quiz-show-ul care schimbă vieți pe http://casting.a1.ro/thewall. Regulamentul și condițiile de participare pot fi găsite on-line.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel