Angelina Jolie a arătat inelul de logodnă de la Brad Pitt

angelina-jolie-8-440
angelina-jolie-8-440

Actrița Angelina Jolie a fost fotografiată pentru prima oară, luni, 16 aprilie, cu inelul de logodnă pe deget primit de la Brad Pitt, cu care are o relație de șapte ani și au împreună șase copii, trei biologici și trei înfiați.

Angelina Jolie a fost fotografiată, luni după-amiază la ieșirea din Hotel Roosevelt, din Los Angeles, purtând un superb inel de logodnă.

"Brad a avut o viziune specifică pentru acest inel și a colaborat mult timp cu mine”, a declarat Robert Procop THR. ”El a dorit ca fiecare aspect să fie perfect” a mai spus Procop, care a precizat că a fost folosit un diamant de cea mai bună calitate, tăiat special pentru a se potrivi mâinii actriței, iar diamantele laterale au fost tăiate astfel încât să încercuiască perfect degetul. ”Brad a fost întotdeauna puternic implicat, supravegherea fiecare aspect al evoluţiei de design creativ”, a precizat Robert Procop.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit, data nunţii urmând să fie stabilită ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al actorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel