Andrei Gerea: De nepermis, vor cădea câteva capete

Orașul Carei este în beznă din noaptea de Revelion. Ministrul Energiei, Andrei Gerea, este revoltat și anunță demiteri. 

"Sunt extrem de revoltat in legătură cu ce s-a intamplat la Carei. Noi am tinut legătura cu Electrica. Din pacate, lucrurile se pare că s-au cumulat de Revelion. Din punctul meu de vedere este o indolenţă care s-a perpetuat. Aceasta problema cu acele cabluri este o problema cunoscuta de foarte multa vreme si nu s-a intervenit. Probabil s-a sperat sa vina o interventie divina sa rezolve problemele pe cablurile de alimentare. Noi vom face o analiza rapida. Sunt convins ca vor cadea ceva capete pentru că nu se poate. O asemenea indolenţă e de nepermis. Se stia bine ca aceste cabluri trebuie inlocuite, nu s-a făcut acest lucru. Eu voi cere un raport detaliat si vom lua masuri urgent", a spus Andrei Gerea, la România TV.

Ministrul i-a acuzat pe responsabili că "nu au fost capabili să ia nicio masura, nici măcar să își folosească aparatura din dotare, care să identifice unde sunt defectele". "Nu sunt capabili. Astăzi mi s-a spus că se va da drumul", a conchis Andrei Gerea.

După ce au petrecut Revelionul în beznă, locuitorii din oraşul Carei nu au nici în a doua zi din an curent electric. Oamenii stau de două nopţi fără curent din cauza unor avarii produse în Ajun de Anul Nou. Angajații de la Electrica lucrează. 

Primarul din Carei spune că nu are ce le reproșa celor de la Electrica, pentru că angajații lucrează de două zile, precizând că sunt cablurile vechi, sunt reparate într-un loc, se strică într-altul. 

"Nimeni nu poate să afirme așa ceva, că oamenii care au lucrat sunt indolenți", a spus primarul din Carei, Eugen Kovacs, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel