Andreea Sava: Scheme pentru o siluetă de vis

 Siluetă
Siluetă

Jurnalista Andreea Sava mărturiseşte că, din momentul în care a devenit preocupată de nutriţie, a început să citească ceea ce se scrie în acest domeniu.

"Vă spun sincer că cel mai mult m-au ajutat cărțile profesorului Gheorghe Mencinicopschi, nu doar pentru că este un specialist reputat la nivel mondial în domeniu dar pentru că vine cu argumente logice pentru orice și să aplic principiile sale nu a însemnat să mor de foame. Eu una nu pot să adorm dacă-mi este foame. Mâncatul nu reprezintă o plăcere pentru mine dar este esențial să mă satur.

Și, după ce am citit foarte mult, am înțeles că totul este, de fapt, destul de simplu și că poate fi sintetizat în două scheme, făcute tot de doctor Menci, desigur, cuprinzătoare și ușor de citit. Împreună reprezintă tot ce ai nevoie ca să mănânci bine fără să te îngrași", scrie pe blogul ei jurnalista.

1. Piramida alimentară

Vă dă imaginea exactă asupra priorităților alimentare. Ce și în ce cantități trebuie să mâncați. Pentru că, chiar și un lucru bun, în măsura nepotrivită, poate deveni dăunător.

Citiţi continuarea AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel