Andreea Rotaru, o braşoveancă de 24 de ani, noua Miss Tourism România

Concursul Miss Tourism România a fost câştigat de o braşoveancă în vârstă de 24 de ani, Andreea Rotaru, care va reprezenta ţara în concursul internaţional de frumuseţe Miss Tourism International 2011, care va avea loc în Malaezia.

În urma concursului Miss Tourism România, organizat de agenţiile President Models şi Exclusiv Event, într-un club din Deva, a fost aleasă ca reprezentantă a României în concursul internaţional de frumuseţe Miss Tourism International 2011 braşoveanca Andreea Rotaru, în vârstă de 24 de ani, transmite Mediafax.

Ea are 1.72 metri înălţime şi dimensiunile 89-60-88.

„În total, în concurs au fost 16 concurente din mai multe oraşe ale ţării. Probele au fost cele clasice, ţinute casual, ţinute de seară şi lenjerie intimă. Andreea Rotaru va fi timp de un an imaginea Miss Tourism România şi, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia de modele President Models Agency, având în acest moment şansa reală de a profesa ca model la nivel internaţional“, a afirmat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiilor President Models şi Exclusiv Event, organizatorul acestui eveniment.

Miss Tourism International 2011 va avea loc în Malaezia, spre sfârşitul anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel