Andra a născut un băiețel de 3,76 kg

andra
andra

Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, sunt, de miercuri, părinţii unui băieţel. Băiatul soţilor Măruţă - David - a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 de centimetri, a anunţat Spitalul de obstetrică şi ginecologie Regina Maria din Capitală.

„Toată sarcina a fost pentru noi un prilej de bucurie continuă. Am trăit clipe deosebite în fiecare dimineaţă când mă trezeam şi ştiam că îl am pe David în burtică. Însă, cea mai mare bucurie e atunci când îţi vezi copilul şi îl poţi lua în braţe, pentru prima dată. E un moment unic, pe care nu cred că îl voi uita niciodată. Am avut lângă mine şi o echipă de medici de suflet pe care i-am simţit lângă mine şi copilul meu. Le mulţumesc enorm“, a afirmat cântăreaţa, potrivit Agerpres.

Soţul său, realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă, a spus că este „foarte fericit şi mândru“, mulţumind şi el echipei medicale care a asistat la naşterea fiului său. „Naşterea primului copil este un moment special pe care nu îl pot exprima în cuvinte. Sunt foarte fericit şi mândru“, a adăugat Măruţă.

Echipa de medici care a asistat la naştere a fost formată din conf. univ. dr. Nicolae Poiana - medic primar obstetrică-ginecologie, dr. Doina Mihăilescu - medic specialist obstetrică-ginecologie, dr. Carmen Rădulescu - medic primar obstetrică-ginecologie, dr. Radu Dumitrescu - medic specialist anestezie - terapie intensivă, dr. Cătălina Iordan - medic specialist neonatologie. Micuţului David i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât şi ţesutul de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria, singura bancă de celule stem din România care face parte din reţeaua privată de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel