Analiza astrologului: Va fi surprinzător ce se îndreaptă spre noi

Lorina Corozan (Skat) ne-a pregătit o analiză pentru următoarea săptămână.

Iată informațiile transmise de astrologul Lorina Corozan (Skat) pentru cititorii săi:

Săptămâna 4-10 ianuarie probabil că nu o să-i ia prin surprindere chiar pe toţi, mai ales că eu am anunţat din timp traseul astrelor şi felul în care ele parcurg acest itinerariu.

Marţi, Mercur virează 180 de grade şi se întoarce pe unde a mai fost, revizuind situaţii din trecut, petrecute după 19 decembrie încoace. Reevaluările de drumuri, şcoală, acte, informaţii şi comunicare în general sunt necesare până în ultima săptămâna a lunii, acolo unde planurile şi acţiunile noastre au apucat-o pe o cale greşită. Vom fi îndemnaţi acum să reparăm aceste erori.

Miercuri are loc întâlnirea dintre Soare şi Pluto care va pune o greutate în plus asupra careului deja sensibil pe care îl formează Pluto şi Uranus. Va fi surprinzător ce se îndreaptă spre noi, iar unii vor dori să schimbe situaţiile care nu convin şi să acţioneze într-o manieră originală. Dacă luaţi atitudine rapid, fără un studiu calculat în prealabil, impulsiv şi rebel, din orgoliu şi mândrie, aşteptaţi-vă la declanşarea unor evenimente haotice în urma cărora veţi fi nevoiţi să faceţi curăţenie mult timp.

Vineri dimineaţă şi Jupiter intră în mers retrograd, până în luna mai. Călătoriile, judecăţile, prejudecăţile, presupunerile făcute în ultimele trei luni din 2015 au nevoie timp de cinci luni de moduri noi de explorare, de profunzime şi de alte înţelesuri faţă de cele cu care eram obişnuiţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel