Analiza astrologului: urmează două săptămâni de foc. Trucuri murdare și situații tensionate

Lorina Corozan (Skat) ne-a spus ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni și, cu această ocazie, ne-a dat și câteva sfaturi de care să ținem cont.

Iată analiza semnată de Lorina Corozan (Skat):

Faza de Lună Nouă în Capricorn din 10 ianuarie vine cu îndemnul că sărbătorile au trecut, iar noi trebuie să ne concentrăm pe seriozitate şi efort la început de 2016. Avem la dispoziţie două săptămâni să medităm la ambiţiile şi scopurile pe care ni le propunem pentru acest an, să ne facem vise, ori să regândim un plan ale cărui etape nu s-au desfăşurat aşa cum ne-am dorit. Deşi Luna Nouă îndeamnă de obicei la noi acţiuni, de data aceasta, cu Mercur retrograd, mai curând o variantă din trecut ar trebui reînnoită acum, inclusiv cu elemente pe care nu le luasem în calcul cândva. Pentru că Ascendentul momentului este în Scorpion, mediind Axa Destinului, şi pentru că 9 din 10 astre sunt adunate într-un anume fel, înclin să cred că multe se află acum în mâinile noastre.

Capricornul este foarte aglomerat de această dată, găzduindu-l chiar pe Pluto, guvernator de Ascendent şi accentuând careul cu Uranus. Astfel, incertitudinea viitorului provoacă unora stări de nelinişte sau tristeţe, iar faza de Lună Nouă aduce altora, mai ales acelora deschişi la inimă şi la minte, o şansă de a-şi vedea planurile şi proiectele luminate.

[citeste si]

Tendinţa de a controla va fi atât de crescută, încât se poate recurge la trucuri murdare din partea adversarilor, situaţii care vor crea tensiuni şi anxietate. Deşi careul de nestăpânit dintre Uranus şi Pluto nu mai este exact, el poate aduce încă schimbări dramatice de situaţii.

Cu Mercur retrograd şi locaţia fazei lunare într-o casă de drumuri, sugerez o mare atenţie la călătorii, pentru că mulţi din participanţii la trafic vor fi cu nervii uzaţi şi se vor avântă în mişcări imprudente.

Aspectul pozitiv al Soarelui cu Jupiter, deşi ar trebui să aducă mulţumire, nu ştiu dacă va fi atât de îmbucurător, pentru că există riscul de a mări, a creşte şi a inflama o stare de iritare căreia atât îi mai trebuie: şi un exces de mândrie, de orgoliu nemăsurat ca o picătură ce umple paharul!

Bani

Sectorul financiar este ocupat de conjuncţia Saturn-Venus în tensiune cu Neptun din zona iubirii. Să fie oare banii pentru unii mult mai importanţi decât relaţia de dragoste? Să ajungă alţii să însele pentru câştiguri? Implicarea într-o nouă astfel de legătură în aceste săptămâni poate aduce pe viitor multă dezamăgire şi tristeţe, cu atât mai mult cu cât desfacerea ei va fi grea în timp, din motive care poate nu depind de noi, cei în cauză, ci mai curând de situaţii care obligă să rămânem blocaţi aşa.

Aspectul Venus -Saturn ar putea fi benefic mai curând îndeplinirii, deşi nu cu plăcere, dar măcar responsabil şi cu constinciozitate, a oricăror îndatoriri şi obligaţii s-ar ivi din neant în viaţa de zi cu zi.

Sănătate

Uranus în Berbec şi într-un sector al sănătăţii, Marte ce emite energii negative din careul cu Mercur mă determină să vă atrag atenţia din punct de vedere medical, în special la răniri ori erupţii cutanate.

Una peste altă însă, această etapă a anului în care abia am intrat ne îndeamnă să ne împrietenim cu noutăţile aduse de ceva mai vechi şi să acceptăm schimbarea într-un anumit domeniu de viaţă. Oameni din trecut pot reveni acum în calea noastră cu vreo propunere, nişte eforturi depuse altădată pot fi readuse acum în prim plan - sunt doar două variante din cele ce se pot petrece.
Rămâneţi deschişi, flexibili şi adaptabili!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel