Ana Maria Calița, CÂȘTIGĂTOR finală iUmor sezon 4

Ana Maria Calița este marele câștigător al concursului iUmor, sezonul 4.

CÂȘTIGĂTOR IUMOR, SEZON 4. După 11 ediții în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală, datorită votului telespectatorilor, au fost Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

ANA MARIA CALIȚA CÂȘTIGĂTOR IUMOR SEZON 4. Bătălia finală s-a dat între concurenții care au primit trei like-uri. Aceștia au fost: Doru Ivanov, Antonia Boantă, Cosmin Tobă, Adrian Lungu și Ana Maria Călița. Ca și în celelalte sezoane, finala a fost înregistrată. Telespectatorii au avut la dispoziție doar 20 de minute pentru a își vota favoritul.

CÂȘTIGĂTOR IUMOR SEZON 4. Ana Maria Calița este concurentul care a primit cele mai multe voturi.

CÂȘTIGĂTOR SEZON 4. La audiții Ana Maria glumea spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului ”iUmor” pentru că are nevoie de bani să își cumpere un loc de parcare și o boxă la apartamentul său proaspăt achiziționat, se pare că adevărul este altul: ”Nu știu dacă trebuie să câștig, dar îmi doresc, e un vis de care am nevoie”.

ANA MARIA CALIȚA CÂȘTIGĂTOR IUMOR SEZON 4. Câștigătoarea ”iUmor” îmbină teatrul cu show-urile de stand-up și are emoții de fiecare dată când urcă pe scenă.

”Când am urcat prima dată la un open mic a fost un fiasco, doar că tot ce am simțit atunci m-a făcut să-mi doresc să mai încerc și... iată-mă aici”, a mai spus Ana Maria.

CÂȘTIGĂTOR IUMOR SEZON 4. Calița își scrie singură materialele, inspirată din experiențele sale din viața de zi cu zi.

CÂȘTIGĂTOR IUMOR SEZON 4.  Ana Maria, în vârstă de 28 de ani, a ajuns pentru a doua oară în finala concursului iUmor.

ANA MARIA CALITA CÂȘTIGĂTOR IUMOR FINALA. În sezonul anterior ea a fost sărutată de Mihai Bendeac, imediat după ce și-a terminat numărul de stand-up comedy.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel