Amy Winehouse a fost incinerată. Averea artistei este deja disputată

Fanii lui Amy Winehouse au adus lumânări şi flori în faţa casei artistei
Fanii lui Amy Winehouse au adus lumânări şi flori în faţa casei artistei

Amy Winehouse şi-a luat, marţea aceasta, "adio" de la o lume întreagă. La ceremonia funerară, ţinută într-un cimitir din nordul Londrei, au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Cântăreaţa nu a fost însă îngropată, ci incinerată. În urma lui Amy rămân o mulţime de întrebări: de la cele legate de cauza exactă a morţii, până la cele legate de averea sa.

Marea iubire a lui Amy şi totodată fostul său soţ, Blake Felder Civil, nu a putut să vină la ceremonie, deoarece se află în închisoare pentru furt şi ultraj.

"Lacrimile mele pentru ea nu se vor usca niciodată", a declarat el pentru presa britanică, deşi acele lacrimi nu i-au impresionat pe judecătorii care nu i-au dat voie să meargă la înmormântare. Tatăl lui Amy încă îl consideră vinovat de soarta fiicei lui.

Casa din Camden, în care a murit artista, este acum loc de pelerinaj. Marea dorinţă a lui Amy era să fie iubită. Miile de flori şi sutele de mesaje lăsate de fani i-au îndeplinit-o.

Departe de fani, averea lui Amy este deja disputată. Fostul soţ a ieşit din cărţi, conform presei de la Londra. Nimeni nu ştie încă cine va lua cele 10 milioane făcute de Amy Winehouse din muzică.

Cântăreaţa a murit sâmbătă, în apartamentul ei din Camden. Anchetatorii spun că autopsia nu a lămurit cauza morţii. Rezultatele testelor toxicologice vor veni abia peste patru săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel