Amestecă un kiwi cu un iaurt și ulei de argan și aplică pe ten. Cea mai bună mască anti-îmbătrânire cu zero costuri

Amestecă un kiwi, un iaurt și ulei de argan și aplică pe ten. Cea mai bună mască anti-îmbătrânire cu zero costuri. Sursa - Pexels
Amestecă un kiwi, un iaurt și ulei de argan și aplică pe ten. Cea mai bună mască anti-îmbătrânire cu zero costuri. Sursa - Pexels

Iată o mască anti-îmbătrânire, pe baza de ulei de argan și alte ingrediente naturale, care  contracarează semnele îmbătrânirii, păstrând pielea supla și hidratată. 

Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii și contracararea efectelor timpului stă la baza multor tratamente de față pe care le folosim în fiecare zi pentru a arăta mai tânără și mai frumoasă. Este important să aveți grijă de ten, în mod regulat, deoarece este o zonă a corpului, expusă la frig, umiditate, vânt, soare și smog.

Fața este cartea noastră de vizită, iar lipsa de hrănire și hidratare are ca rezultat un aspect uzat, palid și ridat.

Scapă de riduri cu ajutorul uleiului de argan, un elixir de sănătate pentru piele

Pe lângă tratamentele zilnice pe bază de creme, demachiante delicate și apă tonică, este esențială și aplicarea măștilor anti-îmbătrânire capabile să elibereze toți nutrienții și ingredientele active, care ne ajută să recâștigăm un aspect luminos și sănătos.

Aplicarea unei măști de față anti-îmbătrânire, o dată pe săptămână, va garanta tenului un nivel adecvat de hidratare, o îmbunătățire a tonusului și elasticității și o scădere a ridurilor. Astăzi vă oferim un tratament de înfrumusețare pe bază de ulei de argan, kiwi, iaurt integral, miere și ulei esențial de portocală.

Deodorant natural, făcut în casă. Descoperă două rețete rapide și ușoare

Ingredientele pentru prepararea acestei măști de față anti-îmbătrânire sunt: kiwi - un fruct bogat în  vitaminele E, C și minerale, esențial pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii și pentru regenerarea pielii; iaurt integral  -  substanță grasă, derivată din lapte, eficientă asupra pielii datorită prezenței acizilor grași, care pătrund în profunzime, păstrând pielea moale și catifelată; miere - substanță cu proprietăți emoliente și protectoare, care hidratează pielea și o menține sănătoasă, ulei de argan -  bogat în substanțe active capabile să mențină pielea elastică și tonifiată, ulei esențial de floare de portocal - acționează asupra pielii ca un regenerator, îmbunătățește tenul și luminează fața.

Mască de față cu castraveți: un amestec de ingrediente purificatoare, care te scapă de coșuri și puncte negre

INGREDIENTE:

Kiwi -1 fruct, iaurt natural - 20 grame, miere - 1 linguriță, ulei de argan  - 1 lingură, ulei esențial de floare de portocal - 4 picături.

Luați un kiwi, îndepărtați-i pielea, spălați-l bine și tăiați-l în bucăți. Se pune într-un bol de sticlă și se mixează până obțineți o pastă omogenă. În acest moment, turnați iaurtul și amestecați cu ajutorul unei linguri de lemn. Adăugați lingurița de miere și uleiul de argan și amestecați în continuare până obțineți o emulsie care se întinde. La final, adaugă picăturile de ulei esențial de floare de portocal și masca este gata.

Mâinile tale sunt sunt uscate și crăpate? Iată remediile naturale, care îți sunt de ajutor

Cum se păstrează produsul

Masca de față anti-îmbătrânire este alcătuită din ingrediente naturale extrem de perisabile, cum ar fi kiwi și iaurtul. Mierea, uleiul de argan și esența de floare de portocal au un grad mai mare de conservare, datorita absentei apei sau a prezentei substanțelor zaharoase.

Prin urmare, vă sfătuim să pregătiți masca de față anti-îmbătrânire și să o aplicați în câteva ore. Dacă nu o folosiți imediat, puneți recipientul bine închis la frigider. Cea mai bună soluție este să pregătiți această rețetă și să o aplicați imediat pe față, astfel încât să beneficiați din plin de toate proprietățile extraordinare anti-îmbătrânire și hrănitoare ale ingredientelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel