Alt mall scos la licitaţie din cauza datoriilor

Liberty center
Liberty center

Centrul comercial Liberty Center din Bucureşti va fi scos la licitaţie pe 7 august din cauza datoriilor de peste 60 de milioane de euro către băncile Alpha Bank, Eurobank EFG Luxembourg şi Bank of Cyprus. 

Peste 100 de magazine vor fi închise şi sute de angajaţi vor fi daţi afară din cauza datoriilor acumulate de mall-ul bucureştean. „Debitoarea S.C. LIBERTY CENTER S.R.L, nu a plătit, nici în urma somaţiei de plată, notată în cartea funciară, sumele datorate potrivit titlului executoriu, aspect ce impune continuarea procedurii urmăririi silite imobiliare pentru recuperarea sumei datorate“, anunţă executorul judecătoresc Bogdan Dumitrache.

Mai mult decât atât, în ultimii ani, mall-ul sectorului 5 s-a confruntat cu o serie de cereri de insolvenţă din partea chiriaşilor care au sperat că, astfel, îşi vor recupera o parte din datorii, relatează Capital.ro

Liberty Center nu este singurul mall executat silit. Alături de acesta alte patru centre comerciale printre care City Mall, Tiago Oradea şi Armonia Brăila au fost scoase la licitaţie din cauza datoriilor acumulate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel