Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Alimente pe care să NU le păstrezi niciodată în frigider

Rodica Mitu / 02 oct 2017 / 22:19

Nu toate alimentele trebuie păstrate la rece înainte de a fi gătite. Mai mult, unele dintre acestea se pot deteriora când sunt ţinute în condiţii reci. Printre alimentele care nu trebuie păstrate în frigider se numără cartofii, roşiile şi usturoiul.

Dacă sunt băgaţi în frigider, cartofii îşi schimbă culoarea şi gustul. Ei trebuie depozitaţi într-un loc uscat şi se spală numai înainte de a fi gătiţi pentru că altfel încolţesc.

Temperaturile reci schimbă textura roşiilor, ele menţinându-şi savoarea dacă sunt ţinute la temperatura camerei, însă într-un loc în care să nu ajungă razele soarelui, potrivit sfatulparintilor.ro. În ceea ce priveşte usturoiul, când este depozitat în frigider, acesta începe să-şi piardă savoarea.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy