Alimente pe care să NU le păstrezi niciodată în frigider

Nu toate alimentele trebuie păstrate la rece înainte de a fi gătite. Mai mult, unele dintre acestea se pot deteriora când sunt ţinute în condiţii reci. Printre alimentele care nu trebuie păstrate în frigider se numără cartofii, roşiile şi usturoiul.

Dacă sunt băgaţi în frigider, cartofii îşi schimbă culoarea şi gustul. Ei trebuie depozitaţi într-un loc uscat şi se spală numai înainte de a fi gătiţi pentru că altfel încolţesc.

Temperaturile reci schimbă textura roşiilor, ele menţinându-şi savoarea dacă sunt ţinute la temperatura camerei, însă într-un loc în care să nu ajungă razele soarelui, potrivit sfatulparintilor.ro. În ceea ce priveşte usturoiul, când este depozitat în frigider, acesta începe să-şi piardă savoarea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel