Alimente de vară care te ajută să slăbești

Jurnalista Andreea Sava a realizat, pe blogul ei, un top al alimentelor de vară care pot fi consumate din belşug, deoarece conţin mulţi nutrienți și, totodată, contribuie în lupta cu kilogramele și celulita.

1. Roșii

Sunt adevărate bombe de vitamine, minerale și antioxidanți: vitaminele A, B6, C, K, acid folic, potasiu, tiamină, niacină, magneziu, fosfor, cupru. Betacarotenul face minuni pentru piele iar licopenul, conținut de fructele și legumele de culoare roșie și în cantitate mai mare de roșii, este unul dintre cei mai puternici antioxidanți care, pe lângă faptul că ajută să ne menținem tineri, îmbărânirea fiind rezultatul proceselor de oxidare din organism, are și efect antiinflamator, combătând cu succes celulita, care este un proces de inflamație. Ajută la hidratarea organismului și, având un conținut ridicat de fibre, reglează digestia.  

[citeste si]

2. Pepene roșu

Pepenele roșu are puține calorii, 30 la 100 de grame, și o grămadă de nutrienți: vitaminele A, B6, C, E, acid folic, potasiu, calciu, cupru, fier, zinc, magneziu. Având culoarea roșie, desigur că și el este o sursă importantă de licopen.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel