Alimente de care nu trebuie să te atingi dacă vrei să slăbești

Andreea Sava a vorbit despre alimentele de care trebuie neapărat să ne ferim dacă vrem să dăm jos kilogramele nedorite.

"Am vorbit despre slăbit, de multe ori, la modul general, încercând să vă dau regulile pe care să le aplicați în funcție de gusturile voastre. Am observat, însă, că există multe dileme și neclarități așa încât m-am gândit că listele de exemple vă vor fi mai de ajutor. Așadar, iată, astăzi, 6 alimente de care n-ar trebui să vă atingeți dacă vreți să slăbiți sănătos. Adică nu prin înfometare ci mâncând cu cap", scrie Sava.

1. Produse procesate, congelate, cu mulți conservanți

În general, pentru a rezista atât de mult timp, producătorii folosesc o cantitate mare de sare pentru a conserva aceste alimente ceea ce va duce la retenție de apă. În plus, mai ales în cazul produselor congelate, acestea sunt deshidratate așa că vor conține mai multe calorii decât aceeași cantitate din varianta proaspătă a produsului. Cu partea proastă că veți simți nevoia să mâncați mai mult pentru a vă sătura. Din păcate, stomacul vostru nu numără calorii.

2. Produsele cu îndulcitori artificiali

Deși sunt trecute la categoria dietetice, acestea îngrașă, uneori, chiar mai mult decât cele care conțin zahăr. Explicația o dă doctorul Gheorghe Mencinicopschi și am reprodus-o pe larg AICI, alături de înlocuitorii sănătoși pentru zahăr.

Citiți continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel