Alimente care nu se țin în frigider

Alimentele care te ajută să slăbești fără efort
Alimentele care te ajută să slăbești fără efort

Frigul poate avea efecte negative asupra unor alimente despre care credeai că cel mai bine se păstrează la temperaturi scăzute. 

Descoperă care sunt 5 dintre ele şi scoate-le acum din frigider!

1. Bananele

Dacă ţii bananele la frigider, cu siguranţă acestea se vor înnegri. Este recomandată păstrarea lor la temperatura camerei, asta dacă doreşti ca ele să se coacă mai repede.

2. Roşiile

Aceste legume îşi vor pierde gustul dacă sunt depozitate la frigider şi se vor înmuia simţitor. Cu siguranţă credeai că ele vor fi mai tari dacă sunt păstrate la rece, însă efectul este exact invers. Nu trebuie să le întârzii coacerea, pentru că roşiile trebuie consumate atunci când sunt coapte complet.

3. Pâinea

Pâinea îşi va pierde gustul şi îşi va modifica textura dacă este ţinută la frigider. Ţinută la rece, acesteia îi poate fi prelungită valabilitatea, însă va deveni uscată, tare şi deloc fragedă, scrie eva.ro. Se recomandă păstrarea ei într-un prosopel sau în cutia de pâine la temperatura camerei.

4. Avocado

Ştim cu toţii că avocado trebuie lăsat la temperatura camerei pentru a se coace, într-un spaţiu cât de întunecos posibil. Doar după ce acesta este copt complet poate fi depozitat la temperaturi scăzute. Dacă îţi rămâne jumătate de avocado, păstrează-i sâmburele atunci când îl bagi la rece!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel