ALDE Neamț, decizie privind candidații la locale

ALDE
ALDE

Filiala ALDE Neamţ va avea liste proprii de candidaţi în toate cele 83 de localităţi din judeţ, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei, Ion Asaftei. 

'Fiecare organizaţie poate pe plan local să îşi facă alianţele pe care le doreşte, dar noi, la Neamţ, am hotărât să mergem cu liste proprii, fără alianţe. De asemenea, vom avea candidat la funcţia de primar în toate cele 83 de localităţi. Suntem mai puternici decât în 2016 şi vom potenţa mai mult rolul şi activitatea partidului în judeţul Neamţ', a declarat preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei.

Liderul ALDE Neamţ a mai cerut opiniei publice să nu mai asocieze partidul ca fiind un 'satelit' al PSD. 'Să nu ne mai asocieze cu PSD. Eu nu spun că PSD este un partid rău sau unul bun, asta o judecă cetăţenii. Dar avem organe de conducere şi organizaţii separate. Atunci când se vorbeşte de ALDE se vorbeşte implicit ca de un satelit al PSD, dar noi nu aparţinem niciunui partid', a precizat Ion Asaftei.

În cadrul conferinţei de presă au fost prezentaţi o parte dintre candidaţii la funcţia de primar pentru localităţi din judeţ. Ion Asaftei nu a dorit să confirme dacă el este candidatul ALDE pentru preşedinţia CJ Neamţ şi a spus că va face precizări în perioada următoare, când vor fi prezentaţi şi alţi candidaţi la funcţia de primar, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel