AJ McLean, de la Backstreet Boys, pentru a treia oară la reabilitare

aj mclean
aj mclean

AJ McLean, unul dintre componenţii trupei Backstreet Boys, una dintre cele mai cunoscute formaţii de băieţi din lume, s-a internat pentru a treia oară într-o clinică de reabilitare, informează vineri Associated Press.

Starul a dat publicităţii joi un comunicat prin care confirmă faptul că s-a internat într-o astfel de clinică, invocând 'motive personale' pentru care a luat această decizie.

McLean precizează că este conştient de faptul că acest an va fi foarte plin pentru formaţia Backstreet Boys, condiţii în care şi-a dorit să fie ”sănătos şi într-o formă perfectă atunci când va urca pe scenă”, informează Agerpres

Două dintre cele mai cunoscute ”boys bands'”din lume, Backstreet Boys şi New Kids on the Block, vor porni în turneu împreună în această vară. Cele două formaţii au încheiat împreună anul 2010, cântând în Times Square, New York, chiar de Revelion.

Aceasta va fi cea de-a treia perioadă pe care solistul în vârstă de 33 de ani şi-o petrece într-o clinică de reabilitare. El a mai fost internat în anii 2001 şi 2002.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel