Află de ce se teme cel mai tare Demi Moore

După despărţirea de Ashton Kutcher, cel mai mare lucru care o sperie pe Demi Moore este că va rămâne singură tot restul vieţii. Ea nu crede că merită să fie iubită. Aceasta a fost mărturisirea pe care actriţa i-a făcut-o prietenei sale, Amanda de Cadenet, în timpul unei interviu care va fi publicat în numărul din luna februarie în Amanda a întrebat-o care este cea mai mare teamă a starului, iar aceasta i-a mărturisit: „Ceea ce mă înspăimântă cel mai tare este că voi ajunge singură la finalul vieţii pentru că nu merit să fiu iubită, că este ceva în neregulă cu mine.” De asemenea, actriţa a mărturisit legat de cea mai mare temere a sa din trecut: „Înainte mă temeam că voi fi părăsită, până ce într-o zi cineva mi-a spus: „Doar copiii pot fi abandonaţi. Adulţii nu. Ei pot să aleagă, în timp ce copiii nu o pot face”.

Interviul a avut loc la doar o săptămână după ce actriţa a declarat public că a divorţat de cel care i-a fost soţ pentru şase ani.

Demi Moore a declarat că nu vrea ca durerea provocată in urma divorţului să îi afecteze şi aspectul fizic, informeaza 20minutos.es.

Citiţi şi:

Ce avere vor avea de împărţit Demi Moore şi Ashton Kutcher

Demi Moore a decis să divorțeze de Ashton Kutcher

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel