Află de ce nu le place femeilor să spună "Te iubesc" printr-un sms

Australiencele continuă să prefere declaraţiile de dragoste faţă în faţă cu partenerul decât mesajele telefonice cu “Te iubesc”. De asemenea, ele consideră neatractiv un bărbat care tastează toată ziua pe BlackBerry, arată un sondaj realizat cu prilejul sărbătorii de Valentine's day.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit anchetei realizată de Mills & Bonn, 91% dintre australience preferă să fie invitate la o întâlnire romantică printr-un apel telefonic decât printr-un sms. 86% dintre acestea consideră mai adecvat să le spună un bărbat “Te iubesc” faţa în faţă decât prin intermediul unei tastaturi. De asemenea, femeilor li se pare o lipsă de respect să anunţi un început sau un final de relaţie amoroasă prin schimbarea statusului de pe Facebook.

Printre tehnogiile care omoară dragostea, femeile au enumerate depedenţa partenerului de smartphone sau de iPhone sau de profilul de Facebook pentru a vedea fotografiile fostei iubite. Femeile se consideră în anul 2012 mai independente ca niciodată. Cu toate acestea, ele pun romantismul tradiţional pe primul loc. Australiencele aleg să îşi găsească sufletul pereche în viaţa reală şi nu prin intermediul reţelelor sociale.

Sondajul a fost realizat cu aproximativ 1.200 de femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, informează 20min.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel