Află de ce Andreea Raicu vrea să meargă la tribunal

andreea-raicu-diamante-1
andreea-raicu-diamante-1

În urmă cu doi ani, Andreea Raicu s-a bucurat de un contract cu firma de diamante Rafael & Sons, potrivit căruia devenea imaginea firmei. Supărată că deși contractul s-a încheiat, firma încă se folosește de imaginea sa, vedetea de la Prima TV vrea să-și caute dreptatea la tribunal, considerând că Rafael & Sons îi aduce prejudicii de imagine.

Beneficiara unui contract de promovare a bijuteriilor firmei Rafael & Sons în 2011, Andreea Raicu s-a bucurat câteva luni de răsfățul ”Regilor diamantelor”. Beneficiile contractului au constat în ședințe foto, participări și consultări cu echipa de marketing a firmei, evenimente mondene dar și un cont frumos câștigat în urma colaborării.

"A fost o experiență irepetabilă! Când mă gândeam că naturii i-au trebuit în jur de un milion de ani să "fabrice" un astfel de diamant, ori când am aflat că numai șlefuirea lui a durat cam trei ani, iar eu aveam la dispoziție doar câteva ore să fac o fotografie la înălțimea așteptărilor, atunci aveam ceva emoții. Nu multe, cam un milion”, declara Andreea Raicu cu ocazia unei ședințe foto a unei reviste, eveniment pentru care a  purtat un diamant de un milion de euro.

În luna decembrie 2011, contractul de imagine s-a încheiat, iar faptul că firma de diamante încă se mai folosește de imaginea sa a nemulțumit-o pe vedeta de la Prima TV, drept pentru care Andreea Raicu este hotărâtă să dea compania în judecată pentru ”prejudicii de imagine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel