Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Cinci paşi simpli

Facebook
Facebook

Dacă doriți să știți cine vă vizitează profilul de Facebook, trebuie să ştiţi că există cinci paşi simpli cu ajutorul cărora veţi descoperi acest lucru. 

Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Pasul 1


Intră pe profilul personal de Facebook. Deschideți codul sursă al paginii, apăsați F12, CTRL + sau, faceți clic dreapta și dați clic pe opțiunea „vedeți codul sursă al paginii".

Se va deschide o altă filă cu o serie de numere și coduri, acesta este codul sursă al paginii.

Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Pasul 2

Apăsați simultan tastele CTRL și F și, în acest fel, se va deschide o casetă mică sau o filă pentru a căuta. În această casetă trebuie să scrieți cuvântul „listă de prieteni", fără ghilimele, iar rezultatele noi vor apărea în partea de sus.

Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Pasul 3


Rezultatele care apar după cuvântul „listă de prieteni" sunt coduri numerice în roșu. Acestea sunt terminate în „-2", dar pentru a ști cine îți vizitează profilul personal de Facebook, vei avea nevoie doar de numerele care apar înainte. Aceste numere reprezintă codul de profil al celor care intră cel mai des pe profilul dvs. și cu care ați conversat recent pe Facebook Messenger.

Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Pasul 4

Pentru a afla cine este, nu trebuie decât să copiați numerele anterioare de „-2" și să le lipiți în bara browserului dvs. după domeniul paginii de Facebook. De exemplu: www.facebook.com/1234567890.

Află cine ţi-a vizitat profilul de Facebook. Pasul 5


În acest fel, veți accesa direct profilul celor care v-au vizitat sau au conversat cu dvs. în ultima vreme. Puteți repeta procesul pentru a dezvălui toate codurile și a vedea toate persoanele care intră pe pagina dvs. de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel