Află aici care sunt filmele de Crăciun pe care nu trebuie să le ratezi

Pentru că Sărbătoarea Crăciunului se petrece în familie, vă propunem o listă de filme pe care să le urmăriţi alături de cei dragi. Iată cinci din cele mai bune filme pe care nu trebuie să le rataţi în aceste zile geroase.

Autor: Anca Murgoci

A Christmas Carol (2009), film în regia lui Robert Zemeckis, prezintă povestea unui bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima sa ca de gheaţă. Acestea îi aduc aminte faptul că s-a obişnuit să fie un om rău şi îi prezintă consecinţele refuzului de a se strădui să devină un om cu suflet bun. În apropierea Crăciunului,  Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale. Jim Carrey joacă patru roluri diferite în această nouă versiune a filmului A Christmas Carol.

The Santa Clause 3: The Escape Clause, în regia lui Michael Lembeck, a apărit în anul 2006. Tim Allen îmbracă costumul roşu, pentru o comedie de Crăciun. Scott Calvin îsi învită socrii (Ann-Margret si Alan Arkin) să petreacă împreuna sărbătorile de iarnă. Vacanţa lor ia o altă cale nebănuită deoarece Scott descoperă o cale de a scăpa din "Clauza de Moş Crăciun", dar Gerilă (Martin Short) îngheata tun zâmbetele de Crăciun ! Dacă Scott nu va reuşi sa salveze situatia, va fi un ger cumplit la Polul Nord şi în întreaga lume. Află dacă va reusi Scott sa îsi recapete îndrăgita slujbă.

The Polar Express, film în regia lui Robert Zemeckis a apărut în anul 2004. Filmul animat prezintă povestea unui băieţel care nu credea în Moş Crăciun. Băiatul stătea liniştit în pat şi aştepta sosirea mosului, pentru a se convinge odată pentru totdeauna că acesta există. La miezul nopţii, în faţa casei sale, soseşte un tren, Polar Expres care îl va duce până la Polul Nord, acolo unde trăieşte moşul. Pe parcursul călătoriei, băiatul învaţă să se bazeze pe familie şi să aibă încredere în prieteni.

How the Grinch Stole Christmas este o comedie în regia lui Ron Howard care a avut premiera în România în anul 2000. Izolat de mic de restul oamenilor din cauza sluţeniei sale, Grinch trăieşte într-o peşteră împreună cu Max, câinele său. El uraşte oamenii şi bineînţeles Crăciunul. Când vizitează Whoville şi vede cum oamenii se pregătesc de sărbători, se gândeşte să strice toată sărbătoarea. El fură toate cadourile, brăduţii si beculeţele. Copiii s-au gândit că au fost pedepsiţi pentru că nu au fost cuminţi. În cele din urmă, ei şi-au dat seama că spiritul Crăciunului nu doar jucării şi luminiţe.

Arthur Christmas, film apărut în anul 2011 şi regizat de Barry Cook şi Sarah Smith poate fi vizionat la Cinema. Vezi aici programul. Filmul arată cum Moş Crăciun împarte toate cadourile într-o singură noapte, cu ajutorul tehnologiei moderne, din baza sa de la Polul Nord ! Din păcate, anul acesta misiunea dă greş pentru că un copil a fost uitat şi nu se va bucura de cadoul primit. Aşa că Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, devine erou.. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony,.el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la copilul uitat. Vocile personajelor sunt interpretate de James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton şi Ashley Jensen. Coloana sonoră a filmului include piesa "Santa Claus Is Comin' To Town" a lui Justin Bieber, de pe noul său album, "Under The Mistletoe".

Dati click aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel