Afacere pe seama Apocalipsei: Spații de locuit, începând de la 35.000 de dolari

Apropierea zilei când va avea loc presupusa Apocalipsă l-a determinat pe un american să pornească o afacere cu scopul de a salva viețile a mii de oameni. 

Se cunoaște faptul că nu sunt puțini cei care sunt convinși că Sfârșitul Lumii se apropie. De obicei, aceștia oferă explicații extrem de ciudate pentru eforturile lor și se concentrează asupra propriilor familii. Acesta este motivul principal pentru care Robert Vicino a reușit să le stârnească interesul celor de la Motherboard. Americanul nu numai că dorește să salveze un număr cât mai mare de oameni, dar a investit milioane de dolari pentru a putea realiza acest lucru. Astfel, Vicino a pornit "Vivos", o compania care vinde spații de locuit în adăposturi extrem de sigure în toată lumea, inclusiv în Europa, în apropierea orașului Jena, scrie playtech.ro.

Cât costă un asemenea spațiu de locuit

Unele dintre cele mai ieftine locuri costă între 35.000 de dolari și 50.000, iar prețul acestora poate depăși 85.000. În schimb, toți membrii vor avea parte de condiții foarte bune: hrana și apa nu vor fi o problemă, adăposturile au propriile generatoare, vor fi televizoare, mașini de spălate și orice alte electrocasnice necesare unui grup mare de oameni.

În ciuda milioanelor de dolari investite, adăposturile nu au fost construite de Vivos.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel