Adrian Vasilescu, BNR, recomandare pentru Klaus Iohannis: Societatea bună, de Robert J. Shiller

Adrian Vasilescu, consultant BNR pe probleme de strategie, și Cristian Pârvan, secretar general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, ia-u recomandat președintelui Kaus Iohannis două cărți care merită citite.

Invitații Elenei Vijulie la emisiunea „Kilometrul 0" de la Digi24, atât Adrian Vasilescu, cât și Cristian Pârvan au fost întrebați în cadrul "testului de fidelitate" ce carte i-ar recomanda preşedintelui Klaus Iohannis.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isărescu, l-a invitat pe președintele Iohannis să citească cartea scrisă de Robert J. Shiller, "Societatea bună", în cuprinsul căreia autorul provoacă publicul și pe liderii societății să regândească finanțele și rolul acestora în societatea, fiind unul dintre cele mai eficiente instrumente care ne stau la dispoziție pentru a ne rezolva problemele comune și a spori bunăstarea generală.

„Eu i-aş recomanda «Societatea bună» a lui Shiller, laureat Nobel. În vremurile moderne s-au scris patru cărţi importante despre cum să fie o societate - Societatea rafinată, Societatea perfectă, Societatea deschisă și Societatea bună - aceasta le sintetizează pe toate trei. E bine să o citească pentru că va învăţa multe de acolo", a declarat Adrian Vasilescu.

La aceași întrebare,Cristian Pârvan a declarat că a fost foarte influenţat în viața sa de „Al treilea val" şi că i-ar recomanda cărţi care să îi arate și să îi lărgească perspectiva pentru a înţelege unde ar trebui să "sfătuiască" România să se uite şi să meargă.

Traian Băsescu: Nu l-am urât pe Adrian Năstase. Nu pot să urăsc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel