"Adio, PDL!" și s-a înscris în FC. O nouă alianță- PDL, pe dinafară

1363448276FB-5D7B0076-1024x682
1363448276FB-5D7B0076-1024x682

O mișcare importantă pe scena politică. Un fost membru PDL a spus adio partidului și s-a înscris în Forța Civică, deși părea că este simpatizant al Partidului Mișcarea Populară. Când a făcut anunțul, Cristian Preda i-a avut alături pe Mihai Răzvan Ungureanu și pe Eugen Tomac. Europarlamentarul a declarat că intenționează să participe la fuziunea dinte FC și PMP. 

Cristian Preda a  precizat că susține candidatura la alegerile prezidențiale a lui Mihai Răzvan Ungureanu. Președintele FC a precizat că a "depăşit stadiul discuţiilor de principiu" cu PMP, intrând într-un „dialog de detaliu". Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, la sediul FC.

Europarlamentarul Cristian Preda a spus, joi, pe blog "Adio, PDL", prin următoarea postare:

"După suspendarea din PDL, nu am avut vreo clipă de gând să revin în acest partid. Regret că lucrurile au evoluat tot mai prost și că intoleranța liderilor de azi față de valorile libertății a devenit o marcă a PDL. Le sunt recunoscător celor care m-au susținut din 2009 încoace și, în primul rând, celor care au venit să mă susțină la reuniunea din 7 iulie, atunci când am fost suspendat. Le mulțumesc colegilor din gruparea pe care presa a numit-o “reformiștii”: nu am avut prea multe voturi în reuniunile PDL, dar am experimentat – atâta timp cât am fost împreună – o solidaritate bazată pe încredere. Privesc cu simpatie eforturile unor pedeliști din gruparea Boc-Udrea-Falcă de a opri contra-revoluția Blaga. Dar o voi apuca pe alt drum. Băsist fiind, spun și eu: adio, PDL!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel