Adepții MISA, pentru ultima dată în transă romantică la Băile Herculane

herculane-adeptii-misa
herculane-adeptii-misa

În perioada 25 aprilie-6 mai, peste 4.500 de yoghini ai Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), din țară și străinătate, participă pe Valea Cernei, la o nouă ediție a Taberei Spirituale Băile Herculane. Potrivit autorităților publice din Herculane, adepţii lui Gregorian Bivolaru se vor afla pentru ultima dată pe Platoul Coronini, unde se vor ruga pentru bunăstarea planetei, vor intra în transă romantică și vor învăța să facă sex spiritualizat.

În acest an, membrii MISA se vor reuni la Băile Herculane pentru prima dată pe 25 aprilie, urmând ca până pe 6 mai să participe la manifestările pregătite de organizatori: simpozioane, conferinţe şi şedinţe de meditaţie. De la marea spirală de pe Platoul Coronini din staţiune, va lipsi, ca şi în anii anteriori, liderul spiritual al yoghinilor, Gregorian Bivolaru, aflat în Suedia.

”Această formă de spirală realizată în sensul invers acelor de ceas (Yang) favorizează starea de centrare, trezirea spirituală și ridicarea nivelului de vibrație. Meditațiile în spirală YANG sunt urmate de o inducție specială, prin miracol divin, a stării de eliberare spiritual”, explică organizatorii, potrivit evz.ro.

Însă, potrivit autorităților publice din Herculane, yoghinii MISA vor primi pentru ultima dată pe platoul Coronini mesaje audio și telepatice de la gurul lor, Gregorian Bivolaru, deoarece aici urmează să înceapă lucrările pentru Aquaparc Therme Herculi, un proiect inițiat de fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Aquaparc Therme Herculi va beneficia de bazine cu apă termală pentru adulți și copii, atât acoperite, cât și în aer liber, saună, cabine pentru masaj, spațiu de alimentație publică și parcare, iar valoarea investiției este estimată la 8,5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel