Adele lansează al treilea single de pe albumul său '25'

Cântăreața britanică Adele a lansat marți al treilea single de pe albumul său '25', 'Send My Love (To Your New Lover)', care este deja disponibil pe platformele digitale, informează mass-media britanice citate de EFE.

Videoclipul oficial al piesei, care vine după precedentele sale succese 'Hello' și 'When We Were Young', va fi lansat pe 22 mai la gala Billboard Music Awards, ce va avea loc în Las Vegas. 

Artista de 28 de ani a postat în avans pe contul ei de Twitter un extras din clip, în care este văzută stând în picioare pe un fundal negru, îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu floral. 

Piesa a fost filmată la Londra sub regia lui Patrick Daughters, care a lucrat anterior cu Muse, Mika, Snow Patrol și Kings Of Leon, printre alții.

Noul single, 'Send My Love (To Your New Lover)', este produs și scris de suedezii Max Martin și Shellback, creatorii unor succese mondiale ale artistelor Taylor Swift, Katy Perry și Britney Spears.

Interpreta unor hituri ca 'Someone Like You' și 'Rolling In The Deep' a suscitat o mare expectativă în rândul fanilor, care au așteptat ceva nou semnat Adele, din octombrie 2015, când a lansat clipul 'Hello', realizat de cineastul francez Xavier Dolan.

Adele, care are opt nominalizări la premiile Billboard, nu va asista la gală având în vedere că va susține un concert la Lisabona, la care au fost epuizate deja toate biletele, în cadrul turneului său european.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel