Actorul Vlad Logigan, apel: La revedere, spectatorule, sper să stai acasă. Sau să vii puțin altfel

Actorul Vlad Logigan a transmis un mesaj pentru spectactorii care vin la teatru și - în loc să urmărească reprezentația - preferă să vorbească sau să stea cu ochii ațintiți în telefon.

Vlad Logigan a relatat un episod petrecut marți seară când era pe scenă alături de Marian Râlea, dar și de alți colegi tineri.

"Spectatorule, nu știu cât ține de vârstă sau de inteligență... înclin spre a doua. Aseară am avut spectacol. Unii, niște unii, au venit la teatru. Să vorbească. (în continuu..) și să stea pe telefon. În primul rând cum ar veni, în "buza scenei".

La un moment dat (după vreo oră...) am vrut să mă opresc. Să-i rog să ne spună tuturor ce vorbesc ei (deloc subtil...). Poate era mai comic decât ce făceam noi pe scenă. Poate era mai frumos. Fuck marian Râlea! Fuck niște tineri actori care, mai mult cu sufletul (că mijloace și tehnică dobândești abia cu timpul...), încearcă să spună și ei un spectacol la care, hei, ți-ai luat bilet.

Lasă-mă să-ți spun ceva, spectatorule, chiar dacă ai bilet, asta nu te scoate de la partea cu bunul simț. Te-a căƒrat prietena ta? Atunci îndură amice, cムi-ai spus da, sigur că merg. Ai nimerit din greșeală și nu-ți place spectacolul? Atunci pleacă. Repede. Viața e scurtă, nici eu n-o pierd pe prostii, pleacă, du-te, și vom fi amândoi mai fericiți.

La revedere, spectatorule, sper să stai acasă. Sau să vii... puțin altfel...", a fost mesajul transmis de Vlad Logigan.

Vlad Logigan a absolvit UNATC "I.L. Caragiale" in 2005, la clasa profesorului Gelu Colceag. La Teatrul Metropolis îl puteți vedea în spectacolele "Țarul Ivan își schimbă meseria", "Tarelkin" sau
"Visul unei nopți de vară". În 2014, a jucat și în filmul Selfie unde era "George", iar în 2015, a jucat în filmul Live.

VEZI ȘI: Vlad Logigan, mesaj special după spectacolul "Țarul Ivan își schimbă meseria"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel