COMIC CON BUCUREȘTI. Actorul David Anders vine la East European Comic Con

David Anders, actorul american cunoscut publicului din seriale precum 'The Vampire Diaries', 'Heroes' şi 'Alias', vine în România la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, care va avea loc anul acesta la Romexpo, în perioada 27 - 29 mai.

Anders i se alătură lui Mark Pellegrino, celebrul actor care interpretează personajul Lucifer în serialul de succes 'Supernatural'.

David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative. În prezent, actorul se bucură de succes în rolul lui 'Blaine DeBeers', în show-ul TV iZombie. Anders s-a remarcat în rolul din 'The Vampire Diares', acolo unde l-a interpretat pe John Gilbert, un antagonist important în acţiunea serialului, fiind şi tatăl Elenei Gilbert, unul dintre personajele principale. David Anders este şi un cunoscut al scenei de pe Broadway, jucând în musical-uri de succes.

Anul trecut, manifestarea a avut 30.000 de vizitatori, potrivit organizatorilor. Pentru anul acesta, organizatorii au pregătit numeroase surprize. Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. De asemenea, organizatorii anunţă că printre invitaţii East European Comic Con 2016 se va număra un actor sau o actriţă din celebrul serial 'Game of Thrones'.

Abonamentele pentru eveniment pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 79 de lei, până în data de 29 februarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel